Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Bloggen är ny...

Av Asperger - 27 mars 2008 18:40

...och jag måste fundera på vad som är värt att skriva om idag. Jag återkommer om detta imorgon :)

 
ANNONS
 
andliga bloggen

andliga bloggen

28 januari 2010 09:02

vill bara dela med mig och lämna mitt avtryck,gå in och sök på min sökmotor i min blogg och läs om kristallbarn och indigo,kanske intressant för dig !!

Ett Kristallbarn kan ha följande egenskaper:

* Stora eller mycket stora intensiva ögon
* Mycket tilldragande personlighet
* Mycket musikaliska och sjunger kanske innan de lär sig tala
* Lär sig tala senare än vad andra barn normalt gör
* Kommunicerar via telepati och/eller har ett eget språk
* Intuitiva och synska
* Mycket känsliga och empatiska
* Jämna i humöret
* Mycket artistiska och kreativa
* Har lätt för att förlåta och gå vidare
* Har healingförmågor
* Har en stark dragning till allt som har med djur och natur att göra
* Kan ha fått diagnosen Asperger syndrom eller autism
* Är intresserade av stenar och kristaller
* Föredrar vegetarisk mat och dricker gärna frukt- och grönsaksjuicer
* Tycker om att utforska, klättra och har en fantastisk balans
* Älskar djur av alla slag och får lätt kontakt med dem
det står mer i min blogg om detta ämne
kram Linda

http://lindaspiritualism.bloggplatsen.se

 
Annjo

Annjo

20 februari 2012 02:43

Det är en väldigt trevlig blogg det här! Har varit och hälsat på några gånger. Har precis skapat en egen sida :)

http://annaaaaajoh774.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Asperger - 21 april 2008 01:34

Som feminist har jag kombatterat normaliteten med bensinindränkt frenesi. Samtidigt har jag parallellt med detta haft en intensiv längtan efter att vara en del av samma normalitet. Jag undrar om många andra som bekämpar normaliteten har samma längtan...

Av Asperger - 17 april 2008 00:57

Det här med att göra flera saker samtidigt har aldrig varit min grej.  Och nu talar jag inte om att tugga tuggummi samtidigt som jag promenerar.   Att tänka samtidigt som jag känner, eller känna samtidigt som jag tänker - om man nu ska göra någon dis...

Av Asperger - 4 april 2008 18:01

Ganska få människor tycker att det är roligt att städa. Denna stora kategori människor tillhör även jag, men om detta vore det enda hindret för en välstädad lägenhet skulle det skina blankt här hemma. Men det gör det sannerligen inte.   Jag blänger j...

Av Asperger - 29 mars 2008 20:17

Köpa bil står på listan över saker att göra (ja, jag har en lista). Citroên, Hyundai, Saab...alla har de en sak gemensamt: Säljarna hatar mig.   Det är en speciell talang som jag har. Säljare har som funktion att spela på en mix av kaskader av social...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En Aspergers liv med Blogkeen
Följ En Aspergers liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se